Αυτόματες παραγγελίες

10 συνήθεις λόγοι που αποτυγχάνουν οι αυτόματες παραγγελίες (auto-orders)

Όταν αποτυγχάνει μια παραγγελία και εμφανίζεται το παρακάτω εικονίδιο

απλώς πατήστε το κουμπάκι με το σημειωματάριο στην αρχή της παραγγελίας

και κατεβείτε προς τα κάτω για να δείτε το λόγο αποτυχίας

Υπάρχουν ορισμένοι λόγοι που μια παραγγελία μπορεί να αποτύχει. Θα τους καλύψουμε εδώ, και θα ανανεώνουμε το άρθρο κάθε φορά ου έχουμε νέες πληροφορίες για αυτό. Παρακάτω παραθέτουμε μια λίστα με τους πιο συνηθισμένους λόγους αποτυχίας:

  1.  Unknown Reason - Αγνωστος λόγος

Τι να κάνετε - Απλά προσπαθείστε να ξαναστείλετε την παραγγελία (αφού σιγουρευτείτε ότι δεν έχει τοποθετηθεί στο λογαριασμό σας στο Amazon) και λογικά θα προχωρήσει. Εάν δεν προχωρήσει, παρακαλούμε στείλτε μας ένα μήνυμα μέσω του Support Chat για να το ελέγξουμε και να το διορθωσουμε. 

2. Not Enough Gift Card Balance - Δεν υπάρχει επαρκές υπόλοιπο στην Amazon Gift Card

Το πρόβλημα οφείλεται στο μη επαρκές υπόλοιπό σας στην Gift Card στο Amazon. 

Tι να κάνετε - Ελέγξτε το υπόλοιπο της κάρτας σας στο Amazon και σιγουρευτείτε ότι έχετε το απαραίτητο ποσό για να προχωρήσει η παραγγελία. Αφού "ξαναγεμίσετε" την κάρτα, δοκιμάστε να ξαναστείλετε την παραγγελία. Μπορείτε να αγοράσετε Gift Cards μέσα από τη σελίδα Ρυθμίσεων (Settings).
 

3. Order already tried, please check on Amazon and if the order is not placed there you can send it again by clicking on the red button - Έγινε προσπάθεια αποστολής της παραγγελίας, ελέγξτε στο Amazon ότι δεν έχει αποσταλεί και ξαναπροσπαθήστε πατώντας το κόκκινο κουμπί.

Μερικές φορές γίνεται μια προσπάθεια αποστολής μιας παραγγελίας, αλλά στο τέλος δεν είναι ξεκάθαρο αν έχει αποσταλεί ή όχι. Τότε είναι που λαμβάνετε αυτο το μήνυμα λάθους. 

Τι να κάνετε - Παρακαλούμε σιγουρευτείτε ότι η παραγγελία δεν έχει τοποθετηθεί στο Amazon , μέσα από τη σελίδα των παραγγελιών σας. Αν η παραγγελία τοποθετήθηκε, απλά ανανεώστε τον αριθμό παραγγελίας μέσα στο AutoDS, μέσα στο πεδίο "Buying Order ID".  Αν η παραγγελία δεν τοποθετήθηκε, απλά πατήστε το κουμπί "Failed, Try Again". 

 4. Add- On item still not supported. - Τα Add - On αντικείμενα προς το παρόν δεν υποστηρίζονται.

Προς το παρόν δεν υποστηρίζεται αυτόματη παραγγελία αντικειμένων add-on. 

Τι να κάνετε - Για την ώρα θα πρέπει να παραγγείλετε αυτό το αντικείμενο χειροκίνητα. Ένας τρόπος είναι να ξετικάρετε το κουτάκι Auto-Order στην σελίδα Orders Processor, και να περιμένετε μέχρι να συμπληρώσουν οι  παραγγελίες τα 25$ .

5. Έχετε απενεργοποιήσει την Αυτόματη Παραγγελία για αυτό το προϊόν διότι μπορεί να έχετε κάποιο εκπτωτικό κουπόνι ή να δουλεύετε με κάποιον άλλο προμηθευτή για το συγκεκριμένο listing.

Τι να κάνετε - Μπορείτε να συνεχίσετε την παραγγελία χειροκίνητα, με τη βοήθεια του AutoDs Helper.

6. Το αντικείμενο δεν υπάρχει στα Active Listings. 

Αυτό συμβαίνει είτε διότι το listing δεν έχει συγχρονιστεί με το ASIN του και το βλέπετε στα Untracked Listings, είτε διότι για κάποιο λόγο, τερματίστηκε μετά την αγορά από το eBay. Σε αυτή την περίπτωση θεωρείται σαν "άγνωστο" listing. 

Τι να κάνετε - Θα πρέπει να μεταβείτε στα Untracked Listings. Αν το listing δεν τερματίστηκε, θα πρέπει να εμβανίζεται εκεί. 

  1. Βρείτε τον κωδικό του (ASIN) από το Amazon και κάντε το αντιγραφή και επικόλληση στο αντίστοιχο πεδίο του untracked listing.
  2. Πατήστε το κουμπί Update, ώστε να επιστρέψει στο Monitor, και να μπορέσετε να ξαναστείλετε την παραγγελία.

Αν το listing δεν εμφανίζεται στα Untracked Listing, σημαίνει ότι έχει τερματιστεί από το eBay και θα πρέπει να περάσετε την παραγγελία χειροκίνητα.

7. H τιμή του αντικειμένου εχει αυξηθεί περισσότερο σε σχέση με το μέγιστο ποσό ζημιάς.

Αυτό συμβαίνει όταν το αντικείμενο είναι μεν διαθέσιμο, αλλά η τιμή του έχει αυξηθεί από τον τελευταίο έλεγχο τιμής του AutoDS και εσείς στο Orders Processor έχετε επιλέξει ένα μέγιστο ποσό ζημιάς σε περίπτωση που συμβεί μια τέτοια αύξηση.

Τι να κάνετε - Πηγαίνετε στο Monitors → Orders Processor και αυξήστε το ποσο απώλειας και ξαναπροσπαθήστε να κάνετε την παραγγελία. Εναλλακτικά, μπορείτε να τοποθετήσετε την παραγγελία χειροκίνητα, προσπαθώντας να βρείτε κάποιο φθηνότερο προϊόν.

 8. Authentication Failed. - Η πιστοποίηση απέτυχε.

Αυτό συμβαίνει όταν το Amazon εμποδίζει το σύστημα να μπει στο λογαριασμό σας και να απαντήσει τις ερωτήσεις ασφαλείας.

Τι να κάνετε - Θα πρέπει να μπείτε στο λογαριασμό σας στο Amazon Your account Payments και να δείτε ποιος είναι ο ταχυδρομικός κωδικος της πιστωτικής κάρτας που έχει τα 2 τελευταία ψηφία που αναφέρονται. Επίσης, σιγουρευτείτε ότι το τηλέφωνο στο λογαριασμό χρέωσης (billing account) είναι ίδιο με αυτό που δηλώσατε στο Orders Processor/ μετά πάτε στα Monitors → Orders Processor και βάζετε τα 5 πρώτα ψηφία του ταχυδρομικού κωδικού, αλλάξτε το τηλέφωνο αν χρειάζεται και ξαναπροσπαθήστε.

9. Limited purchase quantity - Reached maximum item acceptable buy amount (φτάσατε το μέγιστο επιτρεπτό όριο αγορών για το συγκεκριμένο αντικείμενο)

Αυτό συμβαίνει όταν ένα προϊόν έχει περιορισμό στην ποσότητα που μπορούμε να αγοράσουμε.

Τι να κάνετε - Είτε κάνετε την παραγγελία χειροκίνητα με τη βοήθεια κάποιου άλλου πωλητή, ή προσθέστε έναν ακόμα λογαριασμό Amazon στο Orders Processor με τον οποίο θα μπορέσετε να αγοράσετε και πάλι το αντικείμενο. 

10. Cannot log in account, Requesting code from email (Δε μπορεί να συνδεθεί, ζητάει κωδικό από το mail).

  Το bot που κάνει τις παραγγελίες δε μπορεί να συνδεθεί στον Amazon λογαριασμό σας προκειμένου να βάλει τον κωδικό επαλήθευσης που στέλνει το Amazon στο Gmail σας. Αυτό μπορεί να συμβαίνει διότι δεν συνδέσατε τον λογαριασμό σας Gmail στο Orders Processor. 

Τι να κάνετε: Πηγαίνετε στο Monitors--> Orders Processor και πατήστε  'Connect Gmail Account'. 

Σε περίπτωση που λαμβάνετε κάποιο μήνυμα λάθους που δεν περιγράφεται εδώ, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο Chat, δώστε μας την περιγραφή λάθους και τον αριθμό παραγγελίας προκειμένου να σας εξυπηρετήσουμε.