Πρώτα βήματα

Πώς θα μεταφερθούν τα listings μου από το προηγούμενο monitor που χρησιμοποιούσα;

Καλωσήρθατε στην ομάδα μας!
Σε αυτόν τον οδηγό θα σας δείξουμε πώς μεταφέρονται τα listing σας από το προηγούμενο monitor που χρησιμοποιούσατε στο AutoDS.

Μόλις κάνετε Login στο AutoDS και αφού συνδέσετε το eBay κατάστημά σας, το σύστημα θα σκανάρει όλα τα προϊόντα που διατηρείτε στο λογαριασμό σας. Μετά από περίπου μία ώρα, και ανάλογα τον αριθμό των listing σας, όλα τα προϊόντα σας θα εμφανίζονται στο πεδίο "Untracked Listings", στην κεντρική σελίδα.

Προκειμένου να αρχίσουν να ελέγχονται από το monitor, θα πρέπει να συνδεθούν με τα αντίστοιχα Amazon ASINS (Amazon listings ID) και να μεταφερθούν στα Active Listings (ενεργά listing). Για να το κάνετε αυτό, θα χρειαστείτε ένα αρχείο excel, που θα περιλαμβάνει μία στήλη με τα eBay ID's και μια δεύτερη με τα ASINS. Κάποια monitor προγράμματα σας επιτρέπουν να κάνετε export αυτό το αρχείο από μόνοι σας. Αν όχι, μπορείτε να αναζητήσετε το αρχείο αυτό από την υποστήριξη του προηγούμενου παρόχου σας, και μόλις το έχετε, στείλτε το σε μας με email προκειμένου να συγχρονίσουμε τα listing σας στο λογαριασμό σας.